Privacy

Privacy
In verband met de nieuwe Europese privacy wetgeving die op 25 mei 2018 van kracht wordt, gelieve kennis te nemen van het volgende:
Een ieder die een commentaar geeft op mijn blogpost doet dit in de wetenschap dat daarmee zijn/haar naam en link naar diens blog zichtbaar is voor iedereen die mijn blog bezoekt en daardoor zijn ook op zijn/haar blog de daar gepubliceerde persoonlijke gegevens voor anderen zichtbaar.

In order to comply with the new Europe regulations being enforced on 25th May 2018, please notice the following:
Those leaving a comment on any posts on my blog do so in the knowledge that their name and blog link are visible to all who visit my blog and by providing the comment, they have published their own personal details on my blog and also consented to that personal information being seen.

Mijn volgers

zondag 6 september 2009

Welkom op mijn site

Ik ben deze blog lang geleden opgestart zonder er ooit echt iets mee te doen. De tijd ontbrak en de leuke idee├źn eigenlijk ook. Ik had het idee dat niemand zat te wachten op wat ik te vertellen had. Dat denk ik nog wel, maar inmiddels vind ik het toch een leuk idee om een en ander te laten zien van wat ik maak en doe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt dat je mijn blog hebt willen bekijken en een bericht hebt achtergelaten.
Groetjes
Jolanda