Privacy

Privacy
In verband met de nieuwe Europese privacy wetgeving die op 25 mei 2018 van kracht wordt, gelieve kennis te nemen van het volgende:
Een ieder die een commentaar geeft op mijn blogpost doet dit in de wetenschap dat daarmee zijn/haar naam en link naar diens blog zichtbaar is voor iedereen die mijn blog bezoekt en daardoor zijn ook op zijn/haar blog de daar gepubliceerde persoonlijke gegevens voor anderen zichtbaar.

In order to comply with the new Europe regulations being enforced on 25th May 2018, please notice the following:
Those leaving a comment on any posts on my blog do so in the knowledge that their name and blog link are visible to all who visit my blog and by providing the comment, they have published their own personal details on my blog and also consented to that personal information being seen.

Mijn volgers

zondag 7 december 2014

Kerst - Winter

Meer dan een maand, 30 oktober de laatste, en al die tijd gewoon geen zin en geen fut hebben. Op andere blogs de mooiste kaarten zien, hier en daar de uitleg erbij lezen, patronen ervoor downloaden printen. En vervolgens................niets.
Maar vandaag zat ik ineens te lezen op de blog van Plony te lezen wat je allemaal kon doen om een vintage-kaart te maken en ineens had ik zin om weer eens een kaart te maken.
De reminder voor de "Kind en dier"-challenge van WLVC hielp ook nog mooi mee om een thema te bedenken, en voila, hier is mijn kaart voor deze challenge.
Ik had er weer plezier in en ik hoop dat jullie hem leuk vinden om te zien.

5 opmerkingen:

 1. Herkenbaar hoor Jolanda, dat je wel van alles wil maar er geen inspiratie voor hebt..
  Gelukkig heeft het lijstje met tips waar een vintagekaart aan moet voldoen, je over de streep gehaald om aan de freubel te gaan.
  Je kaartje is heel mooi en het voldoet helemaal aan onze "vintage criteria ".
  Gezellig dat je meedoet bij WLVC.

  Groetjes Janneke DT

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk...dat zie ik nu graag....iemand die over de streep wordt getrokken door onze tips/inspiratie en dan gewoon lekker meedoet bij WLVC. Het is een heel lief kaartje geworden hoor meis en je plaatje is ook heel schattig. In het komende jaar zullen we eens afspreken om samen te knutselen hoor....dat gaat er echt eens van komen.
  Lieve groetjes van Plony.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow, wat een super mooie kaart heb je gemaakt en prachtige kleuren.
  leuk te zien dat we je besmet hebben met ons vintage virus en gezellig dat je meedoet met onze challenge.
  groetjes van Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk om dit allemaal te lezen....en je bent echt niet de enige hoor....daar hebben we allemaal wel eens last van! Zo kun je er tig achter elkaar maken en het andere moment komt er echt niks uit je vingers!
  Echt tof dat het je weer gelukt is en gezellig mee komt doen bij WLVC!
  Je kaartje is dan ook zeker prachtig gelukt met de juiste vintage details!
  Groetjes Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kaart,ben je maar gaan volgen zo dat ik niks mis
  Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je mijn blog hebt willen bekijken en een bericht hebt achtergelaten.
Groetjes
Jolanda