Privacy

Privacy
In verband met de nieuwe Europese privacy wetgeving die op 25 mei 2018 van kracht wordt, gelieve kennis te nemen van het volgende:
Een ieder die een commentaar geeft op mijn blogpost doet dit in de wetenschap dat daarmee zijn/haar naam en link naar diens blog zichtbaar is voor iedereen die mijn blog bezoekt en daardoor zijn ook op zijn/haar blog de daar gepubliceerde persoonlijke gegevens voor anderen zichtbaar.

In order to comply with the new Europe regulations being enforced on 25th May 2018, please notice the following:
Those leaving a comment on any posts on my blog do so in the knowledge that their name and blog link are visible to all who visit my blog and by providing the comment, they have published their own personal details on my blog and also consented to that personal information being seen.

Mijn volgers

vrijdag 12 december 2014

Leuke digi stamp

Hoewel ik lang niet het juiste materiaal ervoor heb, ik werk met gewone aquarel potloden, heb ik me toch gewaagd aan een kaart met een My-Bestie-Digistamp. Ze zijn zo snoezig om te zien, ik kon het niet laten er eentje aan te schaffen. Verder vond ik nog een heel oud potje sneeuwpasta met glitter, dus ook dat kwam van pas. Of de kaart al dan niet gelukt is in andermans ogen, moet ieder voor zich bekijken, maar ik heb er met veel plezier aan gewerkt.
Deze kaart doet mee aan de challenge van My Besties Dutch Girls Designs


5 opmerkingen:

 1. Ik vind hem hartstikke lief geworden hoor Jolanda....en zeker voor zo'n eerste keer mag je supertrots zijn op jezelf.Knap gedaan en keigaaf dat je meedoet aan de challenge van My Besties Dutch Girls.
  Liefs van Plony.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je voor je bemoedigende woorden, Plony. Ik had liever meer kerstachtig gekleurd, maar dat had iemand van het DT team al gedaan. Wilde niet na apen

   Verwijderen
 2. Nou Jolanda, en of die gelukt is?? Hij is prachtig. heel mooi gekleurd met je aquarelpotloden. Een mooi model, heel leuk op het standaardje en prachtige details!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke creatie heb je gemaakt! Echt super. Leuk dat je meedoet met de challenge van My Besties Dutch Girls Designs. Groetjes, cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaart, dat is het zeker, Jolanda! Hartstikke goed gedaan!

  En wat superleuk dat je meedoet met onze challenge bij de Dutch Besties Girls!

  Lieve groet, Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je mijn blog hebt willen bekijken en een bericht hebt achtergelaten.
Groetjes
Jolanda