Privacy

Privacy
In verband met de nieuwe Europese privacy wetgeving die op 25 mei 2018 van kracht wordt, gelieve kennis te nemen van het volgende:
Een ieder die een commentaar geeft op mijn blogpost doet dit in de wetenschap dat daarmee zijn/haar naam en link naar diens blog zichtbaar is voor iedereen die mijn blog bezoekt en daardoor zijn ook op zijn/haar blog de daar gepubliceerde persoonlijke gegevens voor anderen zichtbaar.

In order to comply with the new Europe regulations being enforced on 25th May 2018, please notice the following:
Those leaving a comment on any posts on my blog do so in the knowledge that their name and blog link are visible to all who visit my blog and by providing the comment, they have published their own personal details on my blog and also consented to that personal information being seen.

Mijn volgers

donderdag 7 januari 2016

Kerstkaart week 1

Deze kaart is ook een kaart gemaakt met oudere Dots vanwege mijn opruim-tic.
Het is wel leuk om te doen, maar de dotjes vliegen me om de oren. Kennelijk heb ik niet de juiste slag te pakken om die dingetjes op te nemen. Maar ik vind het resultaat wel erg leuk


4 opmerkingen:

 1. Wat een mooi borduurwerkje op je kaart Jolanda, en hey plaatje maakt het helemaal af. Gezellig dat je mee doet bij 52 WTc. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauwww wat een schitterend kaartje, knap hoor met die dots!!
  Kei leuk dat je bij mij ook reacties achter hebt gelaten, daar doe je het toch ook een beetje voor he, hihi!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi kader heb je met die dots gemaakt Jolanda. Knap hoor, ik ben er nooit aan begonnen, het leek me zo'n gefriemel maar nu ik deze mooie kaart zie ga ik toch twijfelen...hihi.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je mijn blog hebt willen bekijken en een bericht hebt achtergelaten.
Groetjes
Jolanda