Privacy

Privacy
In verband met de nieuwe Europese privacy wetgeving die op 25 mei 2018 van kracht wordt, gelieve kennis te nemen van het volgende:
Een ieder die een commentaar geeft op mijn blogpost doet dit in de wetenschap dat daarmee zijn/haar naam en link naar diens blog zichtbaar is voor iedereen die mijn blog bezoekt en daardoor zijn ook op zijn/haar blog de daar gepubliceerde persoonlijke gegevens voor anderen zichtbaar.

In order to comply with the new Europe regulations being enforced on 25th May 2018, please notice the following:
Those leaving a comment on any posts on my blog do so in the knowledge that their name and blog link are visible to all who visit my blog and by providing the comment, they have published their own personal details on my blog and also consented to that personal information being seen.

Mijn volgers

woensdag 1 februari 2017

Love

Hallo allemaal,
Er begint vandaag een nieuwe challenge bij Inspiration Destination. Voor deze challenge met het thema "Alles mag" heb ik deze lieve kaart gemaakt. Het is tenslotte bijna Valentijnsdag en ik vond het toch wel leuk om een kaart ervoor te maken.
De materialen komen voor een deel uit een stansblok maar ik heb een en ander opgepinpt met wat kant, een tekstmal en parels. Daarnaast heb ik alle randen geinkt met Distress.

1 opmerking:

  1. Heeeeel mooi dit kaartje Jolanda...echt shabby chic met al die mooie accentjes

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je mijn blog hebt willen bekijken en een bericht hebt achtergelaten.
Groetjes
Jolanda