Mijn volgers

woensdag 9 mei 2018

Katten!!

Hallo allemaal,
vandaag laat ik jullie een creatie zien waaraan ik was begonnen tijdens een workshop Copics meets Dylusions bij Doe@ding in Spijkenisse. Deze workshop werd gegeven door Cordine van der Touw en Miranda van den Bosch en zoals de naam al doet vermoeden, werd er gewerkt met Dylusions Paint en Copic markers.
De basis is een plankje van mdf. Daarop worden verschillende bij elkaar passende kleuren Dylusion Paint aangebracht met een een blendingtool en verolgens worden deze geblend tot het gewenste resultaat.
Daarna kan er met inkt worden gestempeld naar believen. Ik heb hier wat cirkels gestempeld aan de bovenkant en onderaan een mask van stenen genomen en deze als een muurtje dat steeds wat lager wordt gestempeld. Om de stenen heb ik met witte gelpen getekend om de stenen te accentueren.
Zowel de stenen als de cirkels zijn stempels van Studio Light uit de door Miranda ontworpen serie Rainbow Designs.
De schattige katten zijn ook uit dezelfde serie stempels van Studio Light. Deze heb ik dus logischerwijs ingekleurd met Copics. Aangezien met het uitknippen hier en daar de (snor)haren waren verdwenen heb ik deze met een zwarte Posca pen weer bijgetekend.
Dit project doet mee aan de challenge van:
Srcapping4fun                      -     Anything goes
A Inky Mess                        -     Anything goes
Crafty Animals                     -     Anything goes with an animal
We love 2 create                  -     Anything goes
Altered eclectics                    -     Anything goes
Creative Artiste MM             -     Anything Mixed Media goes
Stempelgarten                      -     Tiere
Daisy Chain                        -     Animals