Mijn volgers

zondag 1 juli 2018

Kerstkaart bij Digi Doodle Studios

Hallo allemaal,
deze keer kom ik met een kerstkaart voor de challenge bij Digi Doodle Studios.Het thema voor deze maand is "Kerst in Juli" (Christmas in July) op het Digi Doodle Studios Challenge Blog
Uiteraard is deze challenge bij de Facebook-groep gewoon "Alles mag", maar als ik een tip mag geven: maak eens een kerstkaart, dan heb je vast wat in voorraad.
Voor deze kaart heb ik een schattig plaatje uitgezocht uit de winkel van Digi Doodle Studios.
Het heet Trixie Elf & Zippy en je kunt het hier kopen.
Ingekleurd heb ik het plaatje met Copics. Vervolgens heb ik het uitgestanst met een rechthoekige mal met Faux Stitches van Whimsy.
De basiskaart is wit linnen cardstock en de lagen er op zijn van Joy en de Action.
Deze kaart doet mee bij
Ally's Angels                              -     Anything goes
Christmas cards all year             -     Any christmas card goes
12 months of christmas              -     Anything goes
The merry christmas                  -     Anything christmas


Uit de keuken

Hallo allemaal,
het is weer de eerste van de maand dus er zijn weer volop nieuwe challenges.
De eerste vandaag is bij mij de challenge van Do-Al(l) Kreatives. Het thema deze maand is "Uit de keuken" en ik heb een lief plaatje van Magnolia genomen met lekkere koekjes.
Ik had het plaatje een tijdje geleden al ingekleurd met Copics tijdens een gezellige kleurdag bij Plony de Jong, maar helemaal vergeten om er daarna ook een kaart van te maken. Nu kwam het dus uitstekend van pas.
Ik heb als basis een Dutchdoobadoo mal genomen en deze van 2 lagen in verschillende tinten voorzien. Van alle lagen zijn de randen bewerkt met Distress Vintage Photo inkt. Daarna heb ik verschillende mallen gestanst. Een hartjesmal, doilymal en een kopjesmal (ik geloof van Ali), een vlinder van Studio Light, cirkeltjes van Crealies, bestek van ik geloof Marianne Design, een mal van Noor Design voor het plaatje, blaadjes van onbekend merk.
Een bloementoef op de voorkant, wat bloemetjes langs de rand, een rozet op het bestek en wat pareltjes langs de bovenrand en klaar is Kees. Aan de achterkant zit nok nog een uitgestanste standaard van Noor Design.
Simply Magnolia                          -     Pink
Fussy and Fancy                           -     Pretty in pink
Crafting from the heart                 -     Anything goes
Colour Crazy                                -     Anything goes
The Paper Shelter                         -     Celebrate