Mijn volgers

maandag 5 april 2021

Bloemen!!!

Hallo lieve volgers,
allemaal vrolijke Pasen gewenst alsnog. Het weer werkt niet echt mee, dus tijd om te freubelen lekker binnen bij de kachel.
Voor de nieuwe challenge bij Let's Craft and Create heb ik een kaart gemaakt met het optionele thema "doe er wat bloemen bij". Nou vind ik vintage/shabby chic kaarten altijd erg leuk en ik heb dat prachtige papier van Scrapboys nog liggen dus.... geen probleem zou je zeggen. Nou.... met wat ik er allemaal op wilde, moest ik toch even diep nadenken. Uiteindelijk is het een lekkere grote kaart van 18 cm hoog geworden.
De basis is een eenvoudige crèmekleurige kaart met daarop designpapier van Scrapboys van het blok Victorian Home. Alle randen zijn gedistressed en meet Vintage Photo inkt bewerkt. Daarop een gescheurd stukje ribbelkarton bewerkt met een beetje gesso en de randen met Vintage Photo inkt.
Voor het ovaaltje heb ik een mal van Joy! Design 5 keer uit restkarton gesneden en op elkaar geplakt. Vervolgens heb ik dat in witte verf gezet en na het drogen de randen bewerkt met Vintage Photo inkt.
Eerst heb ik het Craft Emotions-plaatje met de magnolia, zo'n typische voorjaarsbloem op maat geknipt en opgeplakt en daarover heen de mal. Als je het ziet en voelt lijkt het net of het chipboard is. 

Op het ribbelkarton boven en onder een sliertje pareltjes van Syta van Gelderen. Ook het lint van de strik en de bloemetjes zijn van Syta van Gelderen.
Het doorgesneden rietje is van de Lidl en bewerkt met witte verf en Vintage Photo inkt. De groene takjes zijn van diverse mallen van Joy en Studio Light. Tot slot nog wat losse pareltjes als afwerking.

        
Hieronder zie je nog een close-up van de mooie bloemen

                   
Deze kaart wil ik graag laten meedoen aan de challenge van
Crafty Catz                            -     Anything goes
Creative Moments                   -     Anything goes
Pammie's Inky Pinkies            -     Anything goes
Kaartjes Inspiratie                 -     Kleurenpalet
Crafty Friends                       -     Ladies/girls
Love to Scrap                       -     Spring forward
Friendship challenge               -     Alles geht
613 Avenue                          -     opt. Garden/Spring