Mijn volgers

vrijdag 5 april 2019

Vlinders

Hallo allemaal,
een beetje laat vandaag, sorry, maar ik kwam er niet eerder aan toe om de kaart te laten zien voor de nieuwe challenge bij Let's Craft and Create. Het thema deze maand is "Alles mag" met Vlinders als optie. En vlinders zijn natuurlijk een heel dankbaar onderwerp om een kaart mee te maken.
Ik heb eerst op een vel papier van WaterArt een achtergrond gemaakt van diverse kleuren Distress inkt. Daarop hier en daar wat (achtergrond)stempels gezet om het geheel nog wat op te leuken.
Daarvan heb ik een vierkant gesneden en daarna een even groot wit vierkant. In het witte vierkant heb ik wat cirkel gesneden met verschillende maten mallen.
Het gekleurde vel heb ik op een iets grotere witte dubbele linnen cardstock gemat en daar weer op het witte vierkant met de gaten.
Vervolgens heb ik een ronde stempel genomen en op wit papier gestempeld. Dit rondje geplakt op een iets grotere cirkel van het gekleurde papier.
Tot slot 2 vlinders gestempeld op het gekleurde papier en uitgeknipt. Hierop wat glitters aangebracht en daarna de stempel en de vlinders op de kaart geplakt. Op de vlinders tenslotte nog een penpunt als lijfje geplakt.
Deze kaart doet mee aan de challenge van
Crafty Gals Corner                    -     Spring is here
Alphabet Challenge                   -     A = for animals
Crafty Catz                             -     Anything goes
Sisterhood of crafters                -     Spring
The Crafty Addicts                   -     Anything goes opt. pink
Fab 'n' Funky                          -     Just add ink
Creative fingers                       -     Anything goes
Seize the birthday                   -     Spring
Incy Wincy                           -     Animals