Mijn volgers

donderdag 15 oktober 2020

Your destination

Hallo allemaal,

Het is weer de 15de van de maand dus weer tijd voor een inspiratie voor jullie voor de challenge bij The Creative Crafters.
Ik heb een kaart gemaakt met stempels van IndigoBlu. Ik zal beschrijven wat ik gedaan heb.
Allereerst de achtergrond: met Ranger Archival inkt in de kleur Barn Door heb ik een ornament stempel her en der geplaatst in allerlei richtingen. Daarna nog lichtjes met dezelfde kleur Distress inkt geblend om het een achtergrond kleur te geven. De randen zijn wat donkerder beïnkt met dezelfde kleur. Deze achtergrond heb ik toen op een dubbele witte kaart geplakt.
De volgende laag: Hier heb ik een stempel volgens de second-generation techniek random aangebracht in met Archival in de kleur Fossilized Amber. Dat wil zeggen, de stempel beïnkten en eerst ergens anders op afdrukken zodat de uiteindelijke afdruk wat lichter wordt. Daarna de twee postzegel-achtige stempeltjes wel met volle inkt aangebracht in de kleur Spized Marmalade. Om de blanco plekken te vullen nog wat ticketstempeltjes in Fossilized Amber gestempeld. Daarna de achtergrond met Fossilized Amber Distress inkt lichtjes gekleurd met een blending tool. Deze laag ietsje verhoogd op de kaart geplakt.
Daarna op een stukje stempelpapier de hete-luchtballon gestempeld met Archival Vintage Photo en deze ingekleurd met dezelfde kleuren Distress inkt als hierboven zijn gebruikt.
De uitgeknipte ballon tenslotte verhoogd op de kaart geplakt en tot slot nog wat tekstempels met Ground Espresso gezet. 

Deze kaart doet mee aan de challenge van
613 Avenue                    -     Anything goes (opt. winged things - it does fly LOL)
A perfect time to craft       -     Anything goes
Kreativ-Tanten               -     Herbstfarben
Cardz 4 Galz                  -     Go retro
Mix it up                       -     Anything goes + distressing
The Paper Funday           -     Anything goes 
Crafter's Castle               -     Anything goes