Mijn volgers

zondag 5 juli 2020

Let's craft and create

Hallo allemaal,
vandaag begint de nieuwe challenge bij Let's craft and create. Het is een uitdaging waarbij zoals altijd "Alles mag" maar er is ook altijd een optioneel thema. Dat is deze keer Stars and Stripes (Anything USA /red, white and blue). Daar heb ik niet zoveel mee eerlijk gezegd dus ik heb het thema deze keer niet gedaan.
Mijn werkje is een heel ander iets.
Het is een van de lessen die ik volg bij de cursus Savvy van Artful Academy. Zo leuk daar; ik leer er echt onwijs veel nieuwe dingen.
De basis is een stuk chipboard, in dit geval de helft van de achterkant van een schrijfblok. Dat heb ik eerst bewerkt met gesso. Vervolgens van een lege wc-rol strookjes en rondjes geknipt en ook bewerkt met gesso. Met de rest van de wc-rol enkele cirkels gezet met witte dikkere verf.
Een cirkel gesneden van een stukje kaartkarton met een kleurverloop van blauw naar wit. En tot slot de strepen, rondjes opgeplakt. De ovalen op boekpapier met gesso geplakt en er een lotusbloem meegevormd en op de cirkel aangebracht met daaronder 2 metalen ringetjes en een tekst-sticker erop.
More mixed media challenge               -     Anything goes
Creative Artiste                               -     Anything goes
We love2create                                -     Anything mixed media goes
The three muses                               -     White space
613 Aveneue                                   -     Anything goes (sentiment as a focus)
Daisy Chain                                    -     No design paper