Mijn volgers

zaterdag 7 september 2019

For The Men in Your Life

Hallo allemaal,
Voor de mannen in je leven dat is het thema voor deze maand bij Creative Craft Cottage.
Onze sponsor is Bugaboo en die heeft zulke leuke plaatjes. Ik heb deze keer Johnny Music, want mijn man is echt wel muziek-gek. En dan hebben we ook nog het geluk dat we van dezelfde muziek houden: gewoon keiharde rock en metal, hoewel ik ook groot fan ben van Bruce Springsteen.
Ik heb als basis een achtergrondje genomen dat ik vorige week tijdens een workshop bij De Hobbystunter in Ridderkerk heb gemaakt met de gelliplate. Eindelijk eens uitgevonden wat je er allemaal mee kan, maar vooral ook wat ik eigenlijk een beetje fout deed, namelijk teveel verf erop doen. De gebruikte verf is Americana van DecoArt.
Johnny himself heb ik ingekleurd met Copics.
Ik heb de achtergrond een paar stempelafdrukken gegeven met een stempel uit de vorige Grunge lijn van Studio Light. Het is een langwerpige stempel die ik voor de helft heb gebruikt en daarna nog dat stukje met de tekst ROCK overdwars erbij gestempeld. Tot slot nog wat witte spetters erop en daarna het plaatje erop geplakt.
De achtergrond heb ik tot een label gesneden en gemat op een stuk zwart papier met een beetje glitter, maar die glittertjes zie je helaas niet op de foto. Tenslotte een gaatje erin en bovenaan zwart organza lint.

Deze kaart doet mee aan de challenge van
Try it on tuesday                    -     Boys/Girls/Children
Crafty Catz                           -     Anything goes
QKR Stampede                      -     Anything goes
Moo-Mania                          -     Benutze einen Stempel
Creative Moments                   -     Anything goes
Friendship Challenge               -     Kreise
Creative Artiste                     -     Anything goes