Privacy

Privacy
In verband met de nieuwe Europese privacy wetgeving die op 25 mei 2018 van kracht wordt, gelieve kennis te nemen van het volgende:
Een ieder die een commentaar geeft op mijn blogpost doet dit in de wetenschap dat daarmee zijn/haar naam en link naar diens blog zichtbaar is voor iedereen die mijn blog bezoekt en daardoor zijn ook op zijn/haar blog de daar gepubliceerde persoonlijke gegevens voor anderen zichtbaar.

In order to comply with the new Europe regulations being enforced on 25th May 2018, please notice the following:
Those leaving a comment on any posts on my blog do so in the knowledge that their name and blog link are visible to all who visit my blog and by providing the comment, they have published their own personal details on my blog and also consented to that personal information being seen.

Mijn volgers

dinsdag 17 mei 2016

Muziek!!

Een maand lang geen enkele kaart gemaakt. Dat is wat!! Nou lijkt het erger dan het is, want ik heb wel lekker zitten borduren aan kaarten. En voor de verjaardag van mijn broer en schoonzus heb ik uiteraard voor elk een kaart gemaakt, maar deze heb ik hier niet neergezet.
Maar vandaag had ik zin om weer eens een vintagekaart te maken.
Het thema van deze kaart is muziek. Zelf ben ik dol op vooral het wat "hardere" genre, hardrock, metal, gothic, maar ook een mooi stuk klassieke muziek vind ik op zijn tijd heerlijk om naar te luisteren.
Deze kaart doet mee aan de callcenters van WLVC,  Hobbyvision en DeepOcean
6 opmerkingen:

 1. Wat is deze leuke gedaan en ja parijs en muziek gaat altijd samen, want de stad der liefde is gewoon één en al muziek. Dank je wel voor het meedoen bij WLVC.

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi dit vintagekaartje Jolanda...prachtige muziekaccentjes erop gemaakt....een PRACHTIG geheel...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo...de hekkesluiter van de challenge is een prachtige kaart. Als je de romantische uitstraling van je kaart ziet dan zoek je jouw muziekkeuze daar niet bij hahahaha. Supermooi gedaan en fijn dat je meedoet bij WLVC. Morgen weer een nieuwe challenge....Ik zeg ...aan de kerstkaart....
  xxx Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 4. SCHITTEREND Jolanda.....wat een prachtige kaart!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi gemaakt Jolanda, leuk dat je meedoet bij WLVC. gr. Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig Jolanda!

  Erg leuk dat je meedoet met onze HobbyVision Challenge. :)

  Liefs Jenine xX

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je mijn blog hebt willen bekijken en een bericht hebt achtergelaten.
Groetjes
Jolanda