Privacy

Privacy
In verband met de nieuwe Europese privacy wetgeving die op 25 mei 2018 van kracht wordt, gelieve kennis te nemen van het volgende:
Een ieder die een commentaar geeft op mijn blogpost doet dit in de wetenschap dat daarmee zijn/haar naam en link naar diens blog zichtbaar is voor iedereen die mijn blog bezoekt en daardoor zijn ook op zijn/haar blog de daar gepubliceerde persoonlijke gegevens voor anderen zichtbaar.

In order to comply with the new Europe regulations being enforced on 25th May 2018, please notice the following:
Those leaving a comment on any posts on my blog do so in the knowledge that their name and blog link are visible to all who visit my blog and by providing the comment, they have published their own personal details on my blog and also consented to that personal information being seen.

Mijn volgers

donderdag 19 mei 2016

Donderdag - kerstkaartendag

Jawel, elke donderdag is kerstkaartendag. Helaas heb ik een maand lang echt helemaal niets gemaakt aan kaarten dus ook geen kerstkaarten. Maar ik doe nu weer wel mee met 52 weeks to Christmas.
Uiteraard kan ik er maar 1 tegelijk inleveren, dus die 52 weken zullen geen 52 kaarten van mij opleveren daar, vrees ik. Maar om toch een klein beetje echt mee te doen heb ik er 4 gemaakt. Allemaal met Anton-Pieck-plaatjes die ik in de kast vond. Het was een boekje van Studio Light wat ik ooit eens had gekocht. In 3D knippen had ik niet zoveel zin, dus ik heb er een beetje mijn eigen draai aan gegeven.6 opmerkingen:

 1. Wow....vier kaartjes in een keer Jolanda....jij bent fanatiek!
  De plaatjes van Anton Pieck zijn heel erg leuk....die blijven mooi he!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kerstkaartjes heb je gemaakt Jolanda!
  Groetjes Suzan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 4 mooie kerstkaartjes.
  Groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dan maar 4 tegelijk....mooi gedaan!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo, jij hebt flink gewerkt! Mooie kerstkaarten, prachtige tafereeltjes en leuke details. En gezellig dat je meedoet met 52WTC, dankjewel!
  grtz. Colien, DT-lid 52 weeks to Christmas.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is een hele leuke serie kerstkaartjes Jolanda....zo kan het ook gewoon 4 tegelijk maken....kan je er weer een maandje verzuimen....

  groetjes Rosina
  DT 52WTC

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je mijn blog hebt willen bekijken en een bericht hebt achtergelaten.
Groetjes
Jolanda