Privacy

Privacy
In verband met de nieuwe Europese privacy wetgeving die op 25 mei 2018 van kracht wordt, gelieve kennis te nemen van het volgende:
Een ieder die een commentaar geeft op mijn blogpost doet dit in de wetenschap dat daarmee zijn/haar naam en link naar diens blog zichtbaar is voor iedereen die mijn blog bezoekt en daardoor zijn ook op zijn/haar blog de daar gepubliceerde persoonlijke gegevens voor anderen zichtbaar.

In order to comply with the new Europe regulations being enforced on 25th May 2018, please notice the following:
Those leaving a comment on any posts on my blog do so in the knowledge that their name and blog link are visible to all who visit my blog and by providing the comment, they have published their own personal details on my blog and also consented to that personal information being seen.

Mijn volgers

zondag 20 juli 2014

KIC challenge

Voor de challenge van KIC vond ik eigenlijk dat mijn bloemetjes/vlinderkaart best nog een keertje gebruikt kon worden. Het was voor mij toch de eerste echte kaart met mallen door de machine.

4 opmerkingen:

 1. Hoi Jolanda,
  Het is en blijft een leuke kaart, maar..voor een challenge moet te toch echt een nieuwe kaart maken, suvcces er mee, groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor de KIC challenge moet je kaartje nieuw gemaakt zijn (zie regeltjes).......trouwens is het wel een hele mooie.
  groetjes Ine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Jolanda,
  Eindelijk heb ik je gevonden. Ik kon maar niet op je blog geraken, weet niet wat er telkens mis is gegaan. Maar nu ben ik er en ik ben meteen ook volger geworden bij jou.
  Wat ik je dus al lang wilde vertellen jij ook van harte welkom op mijn blog.
  Hartelijke groetjes van Veerle x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super lieve en leuke kaart heb je gemaakt Jolanda!
  Heb gelijk even op je blog gesnuffeld hoor. Je kaart 'Vintage probeersel' vind ik ook erg mooi geworden, ben gelijk volger van je blog geworden!
  Groetjes, Marleen
  http://handmadebymarleen.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je mijn blog hebt willen bekijken en een bericht hebt achtergelaten.
Groetjes
Jolanda