Mijn volgers

zondag 4 januari 2015

Kerstkaart week 1

Challenge 52 weeks to Christmas
Kerst 2014 is net voorbij, de kerstboom staat nog, maar ja hoor, we gaan vast van start met de kerstkaarten voor Kerst 2015. Elke week moet (mag) er eentje gemaakt worden. Is wel de garantie dat er in december niet gehaast hoeft te worden om kaarten te hebben.
Dus meteen maar de eerste.

8 opmerkingen:

 1. Leuk kaartje!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen

 2. Gelijk heb je hoor met de kerst kaarten,
  en dit is een hele mooie geworden ☺
  Een creatieve start van 2015 !
  Liefsss van Erica
  {Heidebloempjuh}
  {DT De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Jolanda,mooie kaart hoor!! Ik zag dat je mijn volger bent geworden. Kom ik toch gewoon gezellig bij je terug!! Kunnen we lekker inspiratie bij elkaar uitwisselen!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Jolanda hier ben ik nog een keer. Ik zag dat ik al volger bij je was, dus heb de 2e X maar weer afgemeld! Weekend he, sufferd die ik ben!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Jolanda, je hebt een helemooie kerstkaart gemaakt. Leuk dat je gezellig mee wil doen met 52 weeks to Christmas. Ik heb je link toegevoegd aan de leeslijst, zodat je kaartje in onze sidebar verschijnt en wij je op kunnen zoeken om je kaartje te bewonderen. Er zijn een paar regeltjes. Je moet je kerstkaart op donderdag plaatsen, dat is de dag dat ik samen met mijn DT team actief ben op het blog 52 weeks to......, ik wil graag dat je in je bericht ook aan geeft dat je mee doet bij 52 weeks to Christmas. En om een beetje reclame voor ons te maken mag je ons logo in je sidebar zetten met de link naar ons blog. Zodat mensen ons makkelijk kunnen vinden. Ik wens je heel veel plezier toe, hopelijk zorgen we er zo voor dat je op het einde van het jaar geen stress hebt. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kaart hoor Jolanda....en slim om mee te gaan doen, dan ben je aan het einde van dit jaar lekker helemaal zonder stress aan je kerstkaartjesaantal om te versturen.....top.
  xxx Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gelijk heb je hoef je je aan het eind niet te haasten mijn idee ook. Je kaartje is schitterend dus een mooi begin van je kerstkaarten heb je.
  Groetjes Grietje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Jolanda,
  wat een prachtig kaartje zo lief
  ook de beste wensen voor het nieuwe jaar
  liefs van martine

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je mijn blog hebt willen bekijken en een bericht hebt achtergelaten.
Groetjes
Jolanda