Privacy

Privacy
In verband met de nieuwe Europese privacy wetgeving die op 25 mei 2018 van kracht wordt, gelieve kennis te nemen van het volgende:
Een ieder die een commentaar geeft op mijn blogpost doet dit in de wetenschap dat daarmee zijn/haar naam en link naar diens blog zichtbaar is voor iedereen die mijn blog bezoekt en daardoor zijn ook op zijn/haar blog de daar gepubliceerde persoonlijke gegevens voor anderen zichtbaar.

In order to comply with the new Europe regulations being enforced on 25th May 2018, please notice the following:
Those leaving a comment on any posts on my blog do so in the knowledge that their name and blog link are visible to all who visit my blog and by providing the comment, they have published their own personal details on my blog and also consented to that personal information being seen.

Mijn volgers

maandag 23 november 2015

Update


Hallo allemaal,
Het is niet te geloven hè, al 3 maanden geen enkel bericht geplaatst op mijn blog. En niet dat ik niets te melden had, maar gewoon omdat ik er geen erg in had.
Ik ben begin september gestopt met werken, in oktober op vakantie geweest naar Amerika en ik heb best veel kerstkaarten met gemaakt met borduurwerk en ook met hobbydots. Wel een werk, maar toch ook wel eens leuk om te doen.
Hieronder wat van deze kaarten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt dat je mijn blog hebt willen bekijken en een bericht hebt achtergelaten.
Groetjes
Jolanda