Privacy

Privacy
In verband met de nieuwe Europese privacy wetgeving die op 25 mei 2018 van kracht wordt, gelieve kennis te nemen van het volgende:
Een ieder die een commentaar geeft op mijn blogpost doet dit in de wetenschap dat daarmee zijn/haar naam en link naar diens blog zichtbaar is voor iedereen die mijn blog bezoekt en daardoor zijn ook op zijn/haar blog de daar gepubliceerde persoonlijke gegevens voor anderen zichtbaar.

In order to comply with the new Europe regulations being enforced on 25th May 2018, please notice the following:
Those leaving a comment on any posts on my blog do so in the knowledge that their name and blog link are visible to all who visit my blog and by providing the comment, they have published their own personal details on my blog and also consented to that personal information being seen.

Mijn volgers

woensdag 2 maart 2016

Verjaardagskaart

Voor de verjaardag van de oudste dochter van mijn broer heb ik een speciale kaart gemaakt. Ze is namelijk heel dol op haar paard. Ze heeft het dier als jonkie gekocht en helemaal zelf getraind.
Heel erg knap van haar. Het kost uiteraard heel veel tijd en geduld, maar inmiddels wint ze ook zeer regelmatig dressuurwedstrijden.
Ze heeft de kaart inmiddels ontvangen, vandaar dat ik hem nu wel hier kan laten zien..
Dit is de kaart geworden


Ik wil deze kaart mee laten doen aan de challenge van Sisters of Craft en bij de challenge van Crafty Cardmakers, omdat ik vind dat deze kaart voor een "speciale dame" gemaakt.


2 opmerkingen:

 1. This is so pretty Jolanda. I love the different shape and the gorgeous vintage feel.

  Thanks for sharing in our 'Special Woman' challenge.

  Lin
  Crafty Cardmakers

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beautiful card, lots of attention to detail. Thanks for joining in with the Sisters of Craft Challenge, best wishes, Anne DT.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je mijn blog hebt willen bekijken en een bericht hebt achtergelaten.
Groetjes
Jolanda