Privacy

Privacy
In verband met de nieuwe Europese privacy wetgeving die op 25 mei 2018 van kracht wordt, gelieve kennis te nemen van het volgende:
Een ieder die een commentaar geeft op mijn blogpost doet dit in de wetenschap dat daarmee zijn/haar naam en link naar diens blog zichtbaar is voor iedereen die mijn blog bezoekt en daardoor zijn ook op zijn/haar blog de daar gepubliceerde persoonlijke gegevens voor anderen zichtbaar.

In order to comply with the new Europe regulations being enforced on 25th May 2018, please notice the following:
Those leaving a comment on any posts on my blog do so in the knowledge that their name and blog link are visible to all who visit my blog and by providing the comment, they have published their own personal details on my blog and also consented to that personal information being seen.

Mijn volgers

dinsdag 10 juni 2014

Eerste challenge

Hallo allemaal,

Allereerst wil ik Ans bedanken dat ze mijn 1e volger is geworden. Ik bewonder haar kaarten en ben erg blij met de uitleg die ze daarbij geeft op haar blog: De kaarten van ons Mam

Na een paar weken wikken en wegen heb ik toch maar besloten een keer mee te doen met een challenge. Ik heb weliswaar nog lang niet de middelen die je zou moeten hebben, maar dat noopt dan wel weer tot wat meer creativiteit, denk ik. Je wilt er natuurlijk wel iets van maken.
Gekozen heb ik voor een snij/embossing-mal, de eerste keer dat ik dat gebruik voor een kaart.
Bij DSCC was het thema voor Challenge #17 TUIN en als voorbeeld stond er een hele leuke foto. Dat sprak me wel aan, ik ben gek op bloemen, dus de stoute schoenen aangetrokken en hier is het resultaat.

De mal is van Noor Design waar ook de vlinders bij horen (6002/023)
Het mannetje met bloemen heb ik van internet en ingekleurd met mijn Pergaliners.
De bloemen zijn allemaal ponsjes in verschillende maten met hier en daar met een plaksteentje in het midden.

5 opmerkingen:

 1. Hoi Jolanda,
  Wat lief dat je mijn blog vermeld..leuk..Hele mooie kaart heb je gemaakt, de vlindermal van Noor is ook prachtig..leuke afbeelding heb je ingekleurd, succes met de challenge, liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jolanda, ik vind het super van je dat je de stoute schoenen aan hebt durven trekken om mee te doen met een challenge. Ik zou zeggen, ga heel veel kijken op de andere blogs en dan gaat er een wereld voor je open. Het is zoo leuk en zoo gezellig, en je doet er zoooveel nieuwe inspiratie op. Is kei leuk. Dank voor je bijdrage bij DSCC en heel veel succes!!!! O ja, ik ben ook volger van je geworden hoor!!!
  Liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lief kaartje heb je gemaakt!
  Super ..Leuk dat je meedoet aan de challenge bij DSCC.
  Veel succes!
  Groetjes Joukje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé Jolan......je hebt gewoon een blog!!!! Ik weet niet wat ik zie! Ik had dat helemaal gemist maar superrrrleuk en ik ga je volgen natuurlijk!!!! Gaaf om jouw kaartjes te zien, mooi hoor en je zult zien dat je met bloggen heeeeeel veel leert....en er een verslaving bij hebt hahaha. Succes meis!
  groetjes van Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kaart heb je gemaakt.
  Je hebt een prachtige mal gebruikt. Je kan zo weer meedoen met de nieuwe vlinderchallenge bij DSCC.
  Leuk dat je hebt meegedaan.
  Groeten Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je mijn blog hebt willen bekijken en een bericht hebt achtergelaten.
Groetjes
Jolanda