Privacy

Privacy
In verband met de nieuwe Europese privacy wetgeving die op 25 mei 2018 van kracht wordt, gelieve kennis te nemen van het volgende:
Een ieder die een commentaar geeft op mijn blogpost doet dit in de wetenschap dat daarmee zijn/haar naam en link naar diens blog zichtbaar is voor iedereen die mijn blog bezoekt en daardoor zijn ook op zijn/haar blog de daar gepubliceerde persoonlijke gegevens voor anderen zichtbaar.

In order to comply with the new Europe regulations being enforced on 25th May 2018, please notice the following:
Those leaving a comment on any posts on my blog do so in the knowledge that their name and blog link are visible to all who visit my blog and by providing the comment, they have published their own personal details on my blog and also consented to that personal information being seen.

Mijn volgers

dinsdag 24 juni 2014

Verjaardagskaart

Het zit nog niet helemaal in mijn systeem om echt regelmatig berichtjes te plaatsen hier op het blog. Wel heb ik flink zitten oefenen met mijn mallen. En daar is dan ook een verjaardagskaart gekomen voor mijn schoonzoon. Verder wordt er momenteel vooral veel voetbal gekeken en minder kaarten gemaakt.
Hieronder de kaart de ik heb gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt dat je mijn blog hebt willen bekijken en een bericht hebt achtergelaten.
Groetjes
Jolanda